FUJIYAMA

Design Year: 2014
Type: Restaurant renovation + Party room extension
Location: Hackettstown, NJ
Gross floor area: 1,800sf (interior) + 876sf (extension) 
Project Status: Completed

 

The existing entrance to the Japanese restaurant was worn over time and with use, and its physical design was irrelevant to the restaurant's services. HAAK architects expanded the entrance and the connecting balcony in size and enclosed them in a black wooden-ribbed structure. The new walls were clad with black basalt stone with red grouting and oak wood panel stained in black, along with porcelain tile floor. The color palette for this entrance and a new party room, also designed by HAAK architects, was strictly controlled. The party room offers views to the outside with large windows and provides enough seating for private parties. The interior hall was renovated as well with a wooden-screened ceiling, textured porcelain tile, and dark brown hand-scraped wood planks. The lighting design also has been implemented with a balance of indirect cove lights and direct lighting system.

3c.jpg
                                                                                                                                                        Old Condition

                                                                                                                                                       Old Condition